BC Garn Bio Balance

Waarom BC Garn Bio Balance GOTS een favoriet garen is in onze breipakketten

In mijn webshop vind je diverse kwalitatieve breipakketten, waarbij Bio Balance een favoriet garen is als het aankomt op de keuze van materialen. Graag deel ik met jullie waarom dit garen onze favoriet is en bij uitstek geschikt is voor het breien van prachtige baby- en kinderkleding.

Zachtheid voor de allerkleinsten

Baby’s en kinderen hebben een gevoelige huid die vraagt om een zachte, liefdevolle omhulling. Bio Balance, met zijn mix van biologische wol en katoen, biedt een aangename zachtheid die perfect is voor de tere huid van de allerkleinsten. Het geeft ze het comfort dat ze verdienen, zonder in te leveren op duurzaamheid.

Ademend vermogen voor actieve kinderen

Kinderen zijn vaak constant in beweging, en het is fijn als kleding zich daarop kan aanpassen. Dankzij de combinatie van materialen in Bio Balance kunnen kinderen genieten van gebreide kledingstukken die niet alleen warmte bieden in de koelere maanden, maar ook ademen op de warmere dagen. Zo blijven ze comfortabel, ongeacht het seizoen.

Veelzijdigheid voor verschillende breiprojecten 

Bio Balance is verkrijgbaar in prachtige melange kleuren, waardoor elk breiproject een unieke uitstraling krijgt. Het garen leent zich perfect voor het breien van onder meer schattige babytruitjes, kindertruitjes, babydekens en accessoires.

Duurzaamheid voor breiers met een groen hart

Met de GOTS-certificering ben je verzekerd van een ecologisch verantwoord productieproces, van de herkomst van de wol tot het spinnen van het garen. Wil je meer weten over de GOTS-certificering en wat dit precies betekent? Lees dan mijn blog over GOTS-gecertificeerde garens hier.

Gemak van wassen

Kinderkleding belandt vaak in de wasmachine, en ouders hebben het al druk genoeg. Het op de hand wassen van wollen kledingstukken kost extra tijd die niet altijd beschikbaar is. Daarom heb ik goed nieuws: ondanks de aanbeveling voor handwas vanwege het kasjmiergehalte, heeft de leverancier Bio Balance met succes getest in de wasmachine op 30 graden, op het delicate programma. 

Hebben jullie al ervaring met Bio Balance GOTS? Ik zie uit naar jullie verhalen, deel ze gerust onder dit blogbericht in de reacties. Of hebben jullie een ander favoriet garen voor het breien van baby- en kinderkleding? Ook daar ben ik nieuwsgierig naar!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.